- ساخت جیره غذایی استاندارد براساس نیازهای تعریف شده در دفترچه راهنمای نژاد Hyline و با اندازه مناسب ذرات.
- استفاده از دان کامل از بدو ورود جوجه و پرهیز از مصرف آرد ذرت تنها یا اعمال گرسنگی.
- پاشیدن دان روی کاغذ کف قفس یا مقوای کف بستردر ساعات اولیه ورود جوجه و همزمان با آن پرکردن ظروف دانخوری با سطح مناسب دان.
- قرارداشتن دان بصورت همیشگی و آزاد در اختیار گله.
- تغییرجیره های غذایی براساس وزن بدن پرنده در دوران پرورش و میزان مصرف دان و درصد تولیدتخم مرغ در دوران تولید (مراجعه به دفترچه راهنمای Hyline ).