این مقاله ی مروری، روی کاهش انتشار نیتروژن (N) و بخار آمونیاک از کود (فضولات) طیور از طریق بهبود قابلیت هضم آمینواسید و مکمل آنزیمی تمرکز دارد. فناوری های (تکنیک های) مناسب فرآوری (عملآوری) خوراک، تغذیه ی مرحله ای و به حداقل رساندن پسماند خوراک و آب می توانند به کاهش جزئی انتشار نیتروژن و آمونیاک کمک کنند. با استفاده از بهبود (اصلاح) فرمولاسیون خوراک از طریق مواد مغذی موجود در ترکیبات، کاهش سطوح پروتئین خام (CP) و افزودن آمینواسیدهای مصنوعی می توان آلودگی زیستمحیطی را کاهش داد. استفاده از قابلیت هضم آمینواسیدها و پروتئین خام می تواند دفع نیتروژن را تا ۴۰ درصد کاهش دهد و با استفاده از مکمل آنزیمی در جیره ی غذایی جوجه های گوشتی می توان به یک افزایش ۲۵ درصدی در هضم نیتروژن دست یافت. قابلیت هضم را می توان با دو روش اندازه گیری کرد ازجمله: قابلیت هضم آمینواسیدهای موجود در ایلئوم و...